Γύρω από τις όμορφες παραλίες και κόλπους της Μήλου με σκάφος

Κανένα νησί δεν μοιάζει με τη Μήλο. Η ηφαιστειακή δραστηριότητα στο διάσημο νησί των Κυκλάδων είχε ως αποτέλεσμα ένα σύνολο από θαυμάσιες, πολύ-φωτογραφημένες παραλίες.

Αν στις παραλίες προσθέσεις και την καταπληκτική θέα από τα -χρωματισμένα από τα ορυκτά κοιτάσματα- βράχια θα καταλάβεις γιατί αυτό το νησί έχει αγαπηθεί από τόσους ανθρώπους στον κόσμο.

Εξερευνώντας τη Μήλο με σκάφος θα επισκεφθείς όρμους, κολπίσκους, σπηλιές και φυσικά παραλίες που είναι δύσκολα προσβάσιμες από τη στεριά. Θα περάσεις από ήσυχα ψαροχώρια και θα δεις από κοντά τα γραφικά, πολύχρωμα, σπίτια που χρησίμευαν ως θέσεις φύλαξης των βαρκών – τα σύρματα, όπως αποκαλούνται από τους ντόπιους.

Από τη μία θα θες να κολυμπήσεις στα διάφανα νερά της με μάσκα και αναπνευστήρα, από την άλλη θα θέλεις να αφιερώσεις χρόνο χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τα ιδιόμορφα βράχια του νησιού, που ανάλογα με την παραλία παίρνουν χρώματα του θείου, του περλίτη, του χαλκού, του σιδήρου, του αμέθυστου ή του μαγγανίου. Και φυσικά του οψιανού – ή όπως το ξέρουν οι οπαδοί του Games of Thrones, dragonglass.

Δεν έχει σημασία το είδος του σκάφους που θα επιλέξεις (ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο) ούτε αν θα νοικιάσεις το δικό σου ή θα πάρεις μέρος σε οργανωμένη εκδρομή. Σημασία έχει ότι θα ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη.

Πηγή: discovergreece.com

 

Close
Anastasia Luxury Villas

84501, Άνω Γαύριο, Άνδρος, Ελλάδα

Επικοινωνία

Anastasia Luxury Villas © Powered by : Abouthotelier.com

This website uses cookies to improve your web experience.
Close