«Προσεδάφιση» στο Σαρακήνικο, την σεληνιακή πλευρά της Μήλου

Μια παραλία με ολόλευκους βράχους και καταγάλανα νερά στη βορειοανατολική πλευρά της Μήλου σε περιμένει να την ανακαλύψεις… και να την ερωτευτείς από εδώ μέχρι το φεγγάρι!

Παραδέξου το! Πάντα ήθελες να ταξιδέψεις στο φεγγάρι και…να κάνεις και λίγο ηλιοθεραπεία όσο είσαι εκεί. Αν ναι, τότε ο προορισμός που ψάχνεις βρίσκεται στη Μήλο! Το Σαρακήνικο είναι η διάσημη ελληνική παραλία με το σεληνιακό τοπίο: ενα μοναδικό σκηνικό από λευκούς, λείους βράχους, με μια αντίθεση λευκού-μπλε που κόβει την ανάσα!
Named

Η παραλία, ονομασμένη από τους Σαρακηνούς πειρατές που τη χρησιμοποιούσαν για να κρύβονται, είναι ότι πιο άγριο και ατίθασο μπορείς να φανταστείς σε παραλιακό τοπίο. Ακόμα πιο ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες κάνει το τοπίο ένα μισοξεθαμμένο ναυάγιο, που περιμένει να βρεις τους καλά κρυμμένους θησαυρούς του!

Πιθανόν να έχεις ήδη δει το Σαρακήνικο προτού να το επισκεφτείς! Εδώ έχουν γίνει αμέτρητες φωτογραφίσεις μόδας, καθώς διαβρωμένη ηφαιστειακή στάχτη, ψαμμόλιθος και ασβεστόλιθος συνθέτουν ένα μοναδικό, απόκοσμο σκηνικό. Γι’ αυτό μη βιαστείς να απλώσεις την πετσέτα σου στη μικρή αμμουδιά στην άκρη της παραλίας. Εξερεύνησε πρώτα τους βράχους και προπαντός το σύμπλεγμα από εγκαταλελειμμένα ορυχεία και σπηλιές που θα συναντήσεις εδώ.

Μια ακόμα συμβουλή… Αν τα καταφέρεις, μείνε μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Ή ακόμα καλύτερα, προσπάθησε να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να δεις από το Σαρακήνικο την πανσέληνο-μια εμπειρία κυριολεκτικά εξωπραγματική!

Πηγή: discovergreece.com

 

Close
Anastasia Luxury Villas

84501, Άνω Γαύριο, Άνδρος, Ελλάδα

Επικοινωνία

Anastasia Luxury Villas © Powered by : Abouthotelier.com

This website uses cookies to improve your web experience.
Close